Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
64 berichten.
Dik heeft geschreven op 29 juni 2021 om 10:46:
Dag , keurig de afgelasting vermeld,is weer duidelijk voor een iedereen. Mooie dag allemaal en tot ??? groet Dik
Dik heeft geschreven op 28 juni 2021 om 09:52:
Goedemorgen bestuur: denk je 17 juli BBQ en een verrassing bij de BHTC ,lees je nu het boekje ! staat deze datum niet meer vermeld ! Bestuur probeer AUB duidelijkheid te bieden aan de leden ! Mooie dag allemaal , Dik
Cor de Vree heeft geschreven op 16 mei 2021 om 13:45:
Hallo oldtimer chauffeurs, we hebben zaterdag 15 mei weer een leuk toertocht kunnen rijden. Nu een keer in een heel andere omgeving heel leuk. En alles was goed en netjes verzorgd ook wat betreft de corona voorschriften. Alleen het weer was niet helemaal om te juichen de morgen was fris en de middag wat nat. Maar zij die dit weer hebben mogelijk gemaakt worden heel harte bedankt hiervoor.
Dik heeft geschreven op 27 april 2021 om 19:39:
Dag allemaal, toch nog even een berichtje via dit kanaal. Vandaag hebben met de BHTC , jullie weten wel de : " Betuwse Historische Tractoren Club " voor het eerst na lange tijd samen weer een toertocht kunnen doen. Kort samengevat was dit weer een erg mooie tocht door het Land van Maas en Waal ,mensen wat hebben we met ons allen genoten en natuurlijk ook alle inwoners van de dorpen waar we door heen kwamen ! Het voelde weer als voor jaren terug ,een ieder kwam spontaan naar buiten om ons te begroeten en ook de duimpjes gingen weer omhoog , zelfs op de kruisingen stopten auto,s , voetgangers fietsers en ruiters spontaan en lieten ons voorgaan. Heb het idee dat de mensen weer blij waren dat er weer wat leven in de brouwerij te zien en horen was ,laten we dit goede gevoel proberen vol te houden !Denken we natuurlijk is lekker makkelijk zo,n tochtje,maar niets is minder waar! Heb vernomen dat het organiserende comité nogal wat werk vooraf heeft uitgevoerd oa :Taxi met chauffeuse geregeld , de heren Cees & Jan moeten toch alles onderweg goed kunnen bekijken , en dan waar gaan we heen ? nou dat heeft een dagje gekost, gezien het resultaat vandaag was dat dagje een beste investering voor de club ,taxiritjes zijn tenslotte kostbaar ! Chauffeuse ,denk dat er wel een mooi bosje ?? aan zal komen vanuit het bestuur BHTC ! Kortom :GOED GEREGELD ! en tot een volgende keer en blijf gezond !
Jan Leenders heeft geschreven op 2 januari 2021 om 16:17:
Geachte leden, We willen jullie op de hoogte brengen dat Henk Valkis na 2 fijne weken thuis vanaf vandaag op de hospice in Leerdam verblijft. Het adres is Lingensteijn, Plantsoen 20,4141 GH Leerdam Afd. C3 appartement 17. De zorg thuis werd te zwaar vandaar deze keuze. Hij mag daar ook bezoek bezoek ontvangen. Max. 2 personen tegelijk. Liefst na 10.00 uur in de ochtend. Van 12.00 tot 14.30 uur rust. Na 14.30 uur bent u weer welkom, mondkapje in het gebouw is verplicht.
Dik heeft geschreven op 7 november 2020 om 19:57:
Dag , hoop dat het allemaal goed gaat met jullie , hier in lienden gelukkig alles ook gezond. Soms zijn er verrassingen en dat wel op deze bijzondere mooie zonnige dag ,het was tenslotte topweer !! Dat dachten ook een paar oldtimer trekker liefhebbers vanochtend , even een frisse neus halen en op de trekker ,niet zeuren ,gewoon lekker in de buitenlucht en op gepaste afstand ,is tenslotte opdracht en daar hou je je aan. Netjes op 15 mtr. afstand van elkaar kwamen ze het erf op gereden ! keurig zich aangemeld , nou wat doe je dan , maken we er snel een trekkerdrive van , koffie en een snackje op afstand serveren, was dus alleen maar rondjes rijden,maar wel erg leuk. Heb ze daarna maar weer snel weggestuurd , de weide wereld in ,denk wel dat ze wisten hoe ze thuis moesten komen , zo zie maar weer , voor alles is een gepaste oplossing'.en zelfs op afstand kletsen is ook wel leuk . Blijf allen gezond en let op , komt goed !
Dik heeft geschreven op 13 september 2020 om 13:02:
Na bijna een jaar weer eens een berichtje. Dit keer over de toertocht vanuit Echteld van afgelopen zaterdag . 09.30 uur zoals gepland ontvangst met koffie-thee en een complete krentenbol ! Bleek dat er rond 8.30 uur de eerste chauffeurs al voor de deur stonden ,geen probleem voor Jan & Ineke ,deze dat toch al op. Rond 10.30 uur gestart met een 40 tal deelnemers van heinde en ver uit het land gekomen om deel te nemen aan deze mooie zonnige rit, welke richting Maasbommel-Appeltern-Bergharen -Winssen - Deest -Druten -Leeuwen -Wamel de tolbrug weer over en daar vandaan weer voor ieder richting zijn of haar woonplaats. Eigenlijk kunnen we kort en duidelijk zijn : WEER EENS EEN PERFECT B.H.T.C WAARDIGE TOERTOCHT met een perfect verzorgde lunch ,perfect uitgezet ,alle veiligheids maatregelen in acht genomen en geheel CORAN-PROOF. Jan-Cees bedankt voor deze geweldige dag in het Land van Maas en Waal, Ineke dank voor de goed verzorgde ontvangst en medewerking tijdens de rit. Graag tot een volgende keer.
Dik heeft geschreven op 21 december 2019 om 16:28:
Dag , voor een ieder fijne dagen en een voorspoedig 2020 toegewenst !!! Dik & Bep Gijsberts - Lienden Ps. Jan ( onze penningmeester ) en Ineke zijn inmiddels alweer 50 JAAR getrouwd , afgelopen woensdag was de dag !, vanavond gaan we naar de feestlocatie in Ochten om dit te vieren , een berichtje naar het GOUDEN bruidspaar is natuurlijk altijd leuk !!!
Dik heeft geschreven op 17 december 2019 om 00:10:
Dag Dick, dank voor de mooie plaatjes , vakwerk ! Zo zie je maar weer , mooi landschap, alle merken tractoren met aan het stuur erg tevreden club leden van de B.H.T.C.
Dick Groen heeft geschreven op 15 december 2019 om 15:35:
5 oktober reed ik op de terugweg van een evenement en zag toen een flink aantal trekkers langskomen. Ik ben razendsnel gestopt en heb ze op de foto gezet. Waren jullie dat? http://autopics.nl/index.php?p=gallery&onderdeel=diversen&pagina=Traktoren&x=1
Maarten heeft geschreven op 6 oktober 2019 om 17:07:
Bij de BHTC kunnen ze toch ook wel zulke ritten organiseren ik heb al een rit voor over de Waal en er zullen best nog leden zijn om ook zo iets te organiseren want nu word er veel te weinig tochten gereden bij de Club
Hoogerdijk heeft geschreven op 6 oktober 2019 om 16:53:
We hebben weer een mooie rit bij Harry Bloemendaal gereredenhet weer was goed en het eten was uitermate goed er waren zo.n 30 rijders vooraf koffie thee en krentenbollen dat begon al goed en met de middag snert en en stamppot met worst en gehhaktballen en een versnapering en bij thuiskomst een broodje en weer wat te drinken Harry bedankt het was een gaslaagde dag
Steven Makkink heeft geschreven op 3 september 2019 om 19:52:
Hoi, Wil iemand mij assisteren om mijn oldtimer MF 828 weer aan het rijden te krijgen? Bij voorbaat dank, Steven Makkink, Lingedijk 84 Tricht 06 26170178
Kees dordmond heeft geschreven op 25 augustus 2019 om 09:52:
Wat een opkomst, ondanks de veranderde datum ! Het weer was top, vele mensen en kinderen konden de weg weer vinden naar de Oogstdag ! Langs deze weg wil ik iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan deze dag bedanken! Groetjes Kees Dordmond
Maarten heeft geschreven op 18 augustus 2019 om 15:27:
Niet erg slim om een rit te organiseren gelijk met de tractorrit in herwijnen
walter vermeulen heeft geschreven op 17 augustus 2019 om 19:15:
Hallo Allen, wie heeft er ervaring met de David Brown super Cropmaster? Waar moet ik op letten bij aanschaf? Graag jullie reactie? Walter Zvermeulen 0640251633
Dik heeft geschreven op 15 juli 2019 om 12:56:
Ons clublid , Harrie Bloemendal heeft gisteren een spontaan tochtje voor oldtimers georganiseerd vanuit zijn landgoed in Zoelmond. Nou Harrie dat spontane heeft er toe geleid dat we met een 35 tal tractoren op pad zijn gegaan ( eerst natuurlijk koffie - krentenbollen en koek)via Gelderland - Zuid-holland - Utrecht en weer terug, hebben weer een ander stukje van Nederlnd kunnen zien. Perfect georganiseerd met een prachtige locatie voor de heerlijke lunch en weer een geweldige ontvangst in Zoelmond , dus weer even uitrusten na 120 kilometertjes en tot een volgende keer.
Dik heeft geschreven op 12 juni 2019 om 10:05:
Nou ,neem aan dat jullie allemaal zijn bijgekomen van 2e pinksterdag , man man wat een publiek en ontzettend veel gezelligheid. Uit alle windstreken van NL waren er deelnemers met vintage TRACTORS en TRUCKS. Dank aan alle vrijwilligers en dat zijn er heel wat ! Onze voorzitter "JAN "kan trots zijn op zijn club vrijwilligers !!! was ook te zien ,zat met een smile op zijn gezicht te genieten van al het moois JONG en OUD. Varik kan zich alvast op gaan maken voor het feestje 2020 !! Mooie dag verder.
Dik heeft geschreven op 14 mei 2019 om 07:59:
Ja Cor dat klopt helemaal. Zo zie je maar dat een spontaan ingelast ritje voor een berg nieuws kan zorgen.Natuurlijk hebben we onder leiding van onze " CEES " met zijn tanker diversen bergen moeten trotseren , maar was wel leuk ! Op naar een volgend technisch bedrijf.
Cor de Vree heeft geschreven op 12 mei 2019 om 11:45:
Zaterdag middag11 mei de eerste toertocht van de BHTC dit jaar het was een leuke rit en een heel mooi bezoek bij Damcon in Opheusden, Een heel mooie middag.