Snertrit 2019

  • Nieuws   •   2 November 2019

Maar liefst 80 trekkers hebben meegedaan aan de jaarlijkse snertrit!

De start was dit jaar bij Bram den Boesterd. Daar stonden een kop koffie en wat lekkers voor bij die koffie op ons te wachten. Eerst even opwarmen voordat we aan de Snertrit zouden beginnen, de weersomstandigheden waren niet al te positief. Een waterig zonnetje was zichtbaar, later op de dag was er van de zon niks meer te zien. Grote donkere wolken zorgden voor een flinke plensbui op de “Bommelse Brug“. Gelukkig werd het daarna weer droog en kwam het zonnetje weer tevoorschijn. We vervolgden onze weg richting Hurwenen. Daar kreeg iedereen een warme worst. Vervolgens ging de tocht door richting Rossum. Onderweg ook nog even door Alem, dat was prachtig om doorheen te rijden. Daarna door het veld van Velddriel, richting Den Otter in Bruchem. Hier stond materiaal genoeg om te bewonderen.

De catering was gelukkig aanwezig, want, ja daar draait het om, we kwamen voor de SNERT! Dampende erwten en bruine bonensoep vonden gretig aftrek, alles was op! Met goedgevulde magen ging iedereen weer huiswaarts. We kunnen terugkijken op een geslaagde Snertrit!
Bij deze wil ik alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en de families Den Boesterd en Den Otter bedanken voor de gastvrijheid.

Kees Dordmond

Lid worden van de BHTC?

word lid