Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
67 berichten.
Kees Dordmond schreef op 29 december 2017 om 17:44
Iedereen een fijne jaarwisseling toegewenst ! Op naar 2018 !
Dik schreef op 4 november 2017 om 17:28
Toch nog wat vergeten ! voor je rijd dan een mooie Fendt met als bestuurder ? denk je wat gaat deze toch in eens langzaam rijden en ook nog van links naar rechts,zal nu toch nog niet aan de fles gezeten hebben !!, na goed kijken zie dat deze chauffeur nog geen HANDSFREE in zijn FENDT heeft , bleek later dat deze regelmatig met zijn vriendin aan het appen was !! ja, zo zie je maar weer,het bestuur zal nu wel gaan overwegen om het bellen-appen tijdens de ritten te gaan verbieden of als straf geen kerstbrood, mooie avond verder.
Dik schreef op 4 november 2017 om 17:19
Dagje "SNERTRIT" :Goede ontvangst door het organiserend comité B.H.T.C. bij de fam.v/d Perk in Beesd. Goede uitleg door Henk v/d Perk. Prachtige uitgestippelde rit gereden met erg mooi weer, en dan natuurlijk naar de SNERT bij de Gebr.van Kessel,ook vlekkeloos geregeld,kortom een geweldige dag met ruim 100 deelnemers uit alle windstreken van NL.en vanavond aan het krentenbrood. Op naar de praatavond 15 dec.2017 !!
Dik schreef op 14 oktober 2017 om 00:25
Dag allemaal , net terug van een praatavondje bij de club,na bed toe gaan heeft nog geen zin. Moet alles nog even verwerken wat onze gast spreker : ARCO STERK ons heeft laten horen en zien over de toekomst in de landbouwmechanisatie, een geweldige leerzame en gezellige avond !!
Maarten Hoogerdijk schreef op 27 september 2017 om 11:49
Wij zijn er om half negen tot zaterdag
Rene schreef op 25 september 2017 om 17:36
Wie ga er ook naar Herwijnen om half 9 vertrekken bij Rabo Waardenburg(Zaterdag 30 september) Groet, Rene
Janwillem van Frankenhuyzen schreef op 16 september 2017 om 11:34
Super mooie web site ziet er goed en verzorgd uit complimenten.Helaas begon de oogstdag wat nat maar dankzij iedereen is het alsnog een geslaagde dag geweest. groeten van Jan Willem